Träningar och aktiviteter

FWR bjuder in till tömkörningskurs på vår anläggning i Fiskinge.


För unghästar eller äldre som inte kan ridas eller kanske bara vill testa att göra något annat än rida, variera din träning, bygga upp mer förtroende o samspel med din häst! Alla kan vara med, vilken inriktning du än har på din häst, om du rider western el engelskt spelar ingen roll!


Vi har bokat

Lörd 23/9


Man tömkör enskilt 2 pass, ett på fm o ett på em, ca 30 min varje pass. Lunch, fika ingår, under lunchen har vi även lite teori. Boxhagar finns och ingår i priset.


Kostnad: 800kr för medlemmar

1000kr för icke medlemmar.


Vill du bara delta ett pass går det med men dom som vill vara med heldag får förtur. Obs! Begränsat antal platser, först till kvarn och bindande anmälan!

Det enda du behöver ta med är ett träns (bettlöst funkar) och hjälm till dig. Isabell har utrustning som man kan låna på plats om man inte har eget.

Om Hästbiten o Isabell (finns både på fb o Insta där hon lägger upp många övningar, kika vet jag):

Jag heter Isabell Karlsson Jag driver Hästbiten i Västerås sedan 2016, det är en bifirma till Träbiten Västerås AB. Jag tömkör uppbyggande och lösgörande träning. Träning för knopp och kropp är mina röda trådar och jag arbetar med hästar i samarbete med deras människor. Antingen så tömkör jag hästen och människan är delaktig från sidan eller så tränar jag ekipaget att träna sig själva. Det finns så många delar att träna hästen i, och sig själv. Samarbete, förståelse, balans, koordination, styrka - mental och kroppslig. För mig är detta sååå viktigt och det är lika spännande och lärorikt varje dag. Att hjälpa en orolig häst att komma över sin rädsla och komma till träning, att vänligen övertala en mindre träningsbenägen individ att någon form av träning är viktig. Att hitta olika modeller för träning, på och utanför ridbanan - bara fantasin sätter gränser


Anmälan o frågor till Ingela 0707797284

Varmt välkomna!

Copyright © All Rights Reserved