Träningar och aktiviteter

FWR bjuder in till tömkörningskurs på vår anläggning i Fiskinge!För unghästar eller äldre som inte kan ridas eller kanske bara vill testa att göra något annat än rida, variera din träning, bygga upp mer förtroende o samspel med din häst! Alla kan vara med, vilken inriktning du än har på din häst, om du rider western el engelskt spelar ingen roll!Söndagen den 23 oktober samt

Söndagen den 20 novemberMan tömkör enskilt 2 pass, ett på fm o ett på em, ca 30 min långt varje pass. Lunch & fika  ingår, under lunchen har vi även lite teori. Boxhagar finns.Kostnad: 800kr för medlemmar1000kr för icke medlemmar.Vill du bara delta ett pass går det med men dom som vill vara med heldag får förtur. Obs! Begränsat antal platser, först till kvarn och bindande anmälan!Om Hästbiten o Isabell (finns både på fb o Insta där hon lägger upp många övningar, kika vet jag):Jag heter Isabell Karlsson Jag driver Hästbiten i Västerås sedan 2016, det är en bifirma till Träbiten Västerås AB. Jag tömkör uppbyggande och lösgörande träning. Träning för knopp och kropp är mina röda trådar och jag arbetar med hästar i samarbete med deras människor. Antingen så tömkör jag hästen och människan är delaktig från sidan eller så tränar jag ekipaget att träna sig själva. Det finns så många delar att träna hästen i, och sig själv. Samarbete, förståelse, balans, koordination, styrka - mental och kroppslig. För mig är detta sååå viktigt och det är lika spännande och lärorikt varje dag. Att hjälpa en orolig häst att komma över sin rädsla och komma till träning, att vänligen övertala en mindre träningsbenägen individ att någon form av träning är viktig. Att hitta olika modeller för träning, på och utanför ridbanan - bara fantasin sätter gränser 🙏🏻Anmälan o frågor till Ingela 0707797284Varmt välkomna!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Undrar du vad Western Dressage är?Nu har du möjlighet att få en inblick i den grenen/tävlingsformen!Emelie Letskog presenterar Western Dressage.Sönd 2 okt kl 10-14Det börjas med teori o genomgång, sedan fikar vi tillsammans innan dom som har häst med sig får gå ut o rida mönster/pröva på.Ingen förkunskap behövs.Kostnad: Med häst 100kr för medlem, 150kr för icke medlem (ingår teori, fika, boxhage, mönsterridning)Utan häst 50kr för medlem, 70kr för icke medlem (ingår fika och teori, självklart får du även stanna och titta på ridningen)Anmälan till Ingela 0707797284Varmt välkomna!

Copyright © All Rights Reserved